Tulevaisuus rakennetaan datalla.

Ihminen edellä.

Tavallisuus syntyy valinnoista

Tavallinen elämä ei ole kaikille samanlaista. Se on arjessa tehtyjen valintojen kokonaisuus. Kaikille omanlainen – jokaiselle ihan tavallinen. Meillä Loihteella voit tehdä valintoja, jotka ovat juuri sinua. Haluamme tarjota sinulle työn, joka on sinun näköisesi, mahdollistaa sinun kehittymisesi ja ennen kaikkea sopii sinun arkeesi.

Kun elämässäsi on muutakin kuin työ, tee töitä meillä.

Lue lisää

Tulevaisuuden markkinajohtajat ohjaavat liiketoimintaansa tiedolla ja erottuvat kilpailijakentästä vastustamattomalla digitaalisella brändikokemuksella.
Me tiedämme mitä se vaatii.

Me tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan yhdistämällä laadukkaan datan, tavoitteita tukevan teknologian, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Tervetuloa tulevaisuuteen. Me varmistamme, että olet valmis siihen.

Ota yhteyttä

Digitalisaatio vaatii rohkeutta muuttua

Meidän mielestämme digitalisaation seuraava askel tarkoittaa organisaatioiden suurta muutosta, kun tehtäviä siirretään tekoälylle. Meidän näkemyksemme mukaan tekoäly sen eri muodoissaan on arkinen väline vuonna 2025.

Lue Loihde Advisoryn myyntijohtajan, ja AIGA-hankkeen ohjausryhmän jäsenen, Nino Ilveskeron alustus digitalisaation seuraavasta vaiheesta eli älykkäästä digitalisaatiosta ja sen vaatimista kyvykkyyksistä.

Lue lisää

”Meillä on jo tietovarasto, mihin tarvitsen data-alustaa?”

Nykyaikaiset data-alustat tarjoavat dataa perinteisiä tietovarastoja laajemmin ja monipuolisemmin, ja ovat täten keskeisessä osassa yrityksen kokonaisarkkitehtuuria.

Lue Loihde Advisoryn Data-alustojen vetäjän Laura Keräsen perusteellinen blogikirjoitus oikein koostetun data-alustan hyödyistä ja eroista perinteiseen tietovarastoon verrattuna.

“Meillä on jo tietovarasto. En tarvitse data-alustaa.” – OLETKO VARMA?

Oppaita digitaalisen liiketoimintasi tehostamiseen

Julkaisemme liiketoimintalähtöisiä ja käytännönläheisiä oppaita, joiden avulla kehität digitaalista liiketoimintaasi. Kokeneiden asiantuntijoidemme kirjoittamat oppaat käsittelevät tiedonhallintaa, ketterää kehitystä sekä monikanavaista sisällönhallintaa ja -tuotantoa.

Lataa oppaat tästä

Digitalisaatio ei ole päämäärä. Se on työkalu!

Meidän asiakkaillamme digitalisaatio ei ole vain sana vaan muutos, joka tapahtuu yrityksen syvimmässä olemuksessa. Digitalisaatio on toimintakykyä uudessa nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa tulevaisuutta on vaikea ennustaa.

Katso videolta, miten voimme auttaa organisaatiotasi käyttämään digitalisaation työkalua parhailla mahdollisilla tavoilla.

Lue lisää palveluistamme

Asiantuntijat äänessä

Kiinnostavia poimintoja blogistamme.

Pidätkö lukemastasi? Tilaa blogitekstimme meiliisi.