Jori Eskolin

Senior Consultant

  • Lean agile
  • Projektijohtaminen

Muista ihminen ja mahdollista – ja magiaa tapahtuu!

Olen luonteeltani pitkäjänteinen kehittäjä, ymmärrän yrityksen lopputuloksen syntyvän systeemisen rakenteen ulostulona ja siten oleellisten arvovirtojen kehitys vastaamaan muuttuvan maailman vaatimuksia, on minun erikoisalaani. Olen myös nähnyt, miten ihmisiin luottamalla, yhdessä tehden, hyvillä rakenteilla ja halulla oppia jatkuvasti jotain uutta, saadaan ihmeitä aikaan ja tuotettua arvoa asiakkaille.

Minä en vain puhu ja tarinoi, vaan autan löytämään ja luomaan konkretiaa, muokkaamaan maailmaa sellaiseksi, jossa ihmiset kokevat merkityksellisyyttä, iloa ja asiakkaat saavat aina sen, mitä heille on luvattu (ja ehkä aina hitusen enemmän). Kaiken lähtökohtana ihmisen kunnioitus, arvot, kulttuuri, mahdollistaminen, yhteinen tekeminen ja asiakaskeskeinen tavoitteellisuus.

Eräs kollega sanoi minulle muinoin: ”Ihmiset eivät ole tyhmiä. He huomaavat kyllä bluffin ja epäaitouden”. Tämä on hyvä vihje ja siksi itsekin yritän olla ihan aidosti aito, avoin ja rehellinen muille ihmisille – ja samalla myös itselleni.

-“A bad system will beat a good person every time.”- W. Edwards Deming