Blogi

12.10.2022 14.01

Loihde Advisory ja Loihde Analytics yhdistävät voimansa

Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja toimintaamme ollaksemme asiakkaillemme paras kumppani digitalisoinnin edistämisessä ja datan hyödyntämisessä. Tämän vuoksi olemme yhdistämässä Loihde Advisoryn ja Loihde Analyticsin yhdeksi yhtiöksi.

Nyt yhdistyvien yhtiöiden osaamista vahvistaa samaan konserniin kuuluva sisaryrityksemme Loihde Factor ohjelmistokehitys-, data- ja design-osaamisellaan. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko digitaalisen kehittämisen arvoketjun strategiasta toteutukseen, muutosjohtamiseen ja ylläpitoon asti tietoturvallisuus aina huomioiden. Henkilökunnalle yhdistyminen tarkoittaa monipuolisempia uramahdollisuuksia, laajempaa osaamisen kasvattamista ja hyödyntämista sekä enemmän osaavia kollegoja.

Loihde Advisoryn ja Loihde Analyticsin vahva ja monipuolinen osaaminen digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä ja muutoksen johtamisessa, tiedolla johtamisessa sekä tekoäly- ja analytiikkaratkaisuiden rakentamisessa täydentävät erinomaisesti toisiaan. Yhdistyminen tuo asiakkaidemme käyttöön ja osaajiemme ympärille yli 200 näiden alueiden huippuasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa.

Uutta kokonaisuutta ryhtyy johtamaan Loihde Advisoryn nykyinen toimitusjohtaja Tomi Bergman. Loihde Analyticsin toimitusjohtaja Katja Ahola toimii uuden kokonaisuuden tarjomasta ja kehittämisestä vastaavana johtajana. Juridiseen yhdistymiseen saakka Katja Ahola jatkaa myös Loihde Analyticsin toimitusjohtajana.

Muutos ei vaikuta nykyisiin asiakasyhteistöihin eikä edellytä asiakkailta tässä vaiheessa toimenpiteitä. Yhdistyminen tapahtuu asteittain siten, että siirrymme ensin yhteiseen operatiiviseen toimintaan loppuvuoden aikana, ja juridinen yhdistyminen tapahtuu ensi vuoden alkupuolella. Uudelle yhtiölle haetaan parhaillaan nimeä sisäisellä nimikilpailulla, ja tiedotamme uudesta nimestä sekä yhdistymiseen liittyvistä muutoksista, kun ne tulevat ajankohtaisiksi.

Yhteisen Loihde-matkamme aikana olemme saaneet todistaa, miten yhteistyössä on voimaa, ja näemme yhdistymisen tuottavan asiakkaillemme ja henkilökunnallemma lisää arvoa tulevaisuudessa.

Jatkossakin Loihde-konsernin liiketoiminta-alueet ovat turvaliiketoiminta, jossa Loihde Trust tuottaa asiakkaille sekä turvatekniikan että digitaalisen yritysturvallisuuden palveluita, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminta, jossa jatkossa palvelevat Loihde Factor sekä uusi, Loihde Advisoryn ja Loihde Analyticsin muodostama yritys.

 Pidätkö lukemastasi? Tilaa blogitekstimme meiliisi.