Datan laadun hallinta käytännössä

Reaktiivisten siivoustoimenpiteiden, irrallisten laaturaporttien ja siiloutuneen datan aika on ohi. Vastuu datan laadusta on siirtynyt IT-osastolta koko organisaatiolle, sillä päätöksiä ja uutta liiketoimintaa voidaan rakentaa vain laadukkaan datan varaan.

Tällä päivän kurssilla käydään läpi miksi ja miten datan laadun hallinta (Data Quality Management, DQM) tuodaan osaksi liiketoimintaa ja sen kehitystä. Kurssin jälkeen tiedät, mitä onnistuneen DQM-hankkeen toteuttaminen vaatii eri vaiheissa liiketoimintahyötyjen kartoittamisesta aina prosessien jalkauttamiseen asti.

Kurssin sisältö

  • OSA1: Datan laadun merkitys liiketoiminnalle
  • OSA2: Datan laadun eri ominaisuudet ja laadun mittaaminen
  • OSA3: Jatkuva Datan laadun parantaminen
  • OSA4: Datan laadun parantamisen työkalut

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille Datan laadusta ja sen hallinnasta kiinnostuneille, liiketoiminnan tai tiedonhallinnan kehitystehtävissä toimiville, arkkitehdeille, Business Intelligencen, raportoinnin ja tietovarastoinnin asiantuntijoille, esimiehille ja projektipäälliköille. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Miksi kannattaa osallistua?

1

Opit keskeiset Data Quality Management (DMQ) -käsitteet

2

Saat mukaasi konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä oman organisaatiosi datan laadun kehittämisen tueksi.

3

Ymmärrät miten datan laadun hallinta tuodaan osaksi liiketoimintaa ja sen kehitystä.

4

Tiedät mitä onnistuneen DQM-hankkeen toteuttaminen vaatii.

Kysy lisää!

Tero Laatikainen, palvelualueen vetäjä

Tero Laatikainen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.