Vuonna 2017 Talent Basen liikevaihto ylsi jälleen ennätykseen

Talent Basen (konserni) liikevaihto oli viime vuonna 9,0 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuodesta oli 40 prosenttia, ja liiketoiminnan kannattavuus jatkui vahvana. Sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyytemme olivat jälleen erinomaisia ja saavuttivat mittaushistoriamme korkeimmat arviot (Net Promoter Score 68 ja eNPS 74).

– Kasvulukujen taustalla ovat asiakkaidemme vahvat investoinnit datan ja analytiikan hyödyntämiseen sekä panostukset kaikkikanavaisten palvelujen ennakkoluulottomaan kehittämiseen. Suurimman liikevaihdon tuottivatkin informaationhallinnan ja kaikkikanavaisen sisällönhallinnan palvelualueet, kertoo Talent Basen toimitusjohtaja Tomi Bergman.

Eniten Talent Basen asiantuntijapalveluista kasvoivat yksityisyydensuoja, ketterä transformaatio sekä viime vuoden uusi palvelu, edistyneen analytiikan ja AI:n kehitys ja käyttöönotto. Kasvu ruokki myös onnistuneita rekrytointeja, ja joukkoomme liittyi 19 huippuluokan ammattilaista Pohjanlahden molemmin puolin. Vuoden 2017 lopussa palveluksessamme työskenteli 58 henkilöä.

Kuluvana vuonna tavoittelemme jälleen vahvaa kasvua ja lanseeraamme uudistetun palveluvalikoiman, jolla vastaamme entistäkin paremmin asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin.