Ketterä portfoliohallinta ja skaalauksen perusteet

Kesto: 1 päivä. Mahdollista myös 1/2 päivän tiiviimpi versio.

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kurssilla perehdytään ketteryyden ja Leanin periaatteiden kautta ketterän skaalaamisen tapoihin, malleihin ja vaihtoehtoihin, sekä syvennytään tarkemmin arvo-ohjautuvaan portfolionhallintaan, budjetointiin ja ketterään kehittämiseen.

Kurssin jälkeen tiedät mitä tarkoitetaan ketterän skaalaamisella kehittämisessä, portfoliotyöskentelyssä sekä organisaatioissa. Ymmärrät arvo-ohjautuvan ketterän tekemisen tärkeyden ja pystyt tunnistamaan ketterän skaalaamisen vaihtoehtoja sekä haasteita. Osaat tunnistaa toimintatapoja, mitkä tukevat oikeiden asioiden kehittämistä, niiden kehittämistä oikein sekä nopeasti. Lisäksi ymmärrät miten metriikoilla ja budjetoinnilla voidaan tukea tai tukahduttaa ketteryys ja tunnistat mitkä ovat keskeisiä asioita vietäessä organisaatioita kohti ketterää muutosta.

Ilmoittaudu seuraavalle kurssille

Jos haluat yrityksellesi oman koulutuksen, ota yhteyttä.

Kurssin sisältö

  • Johdatus Agile & Lean -kehitykseen
  • Skaalaamisen mallit ja vaihtoehdot​
  • Arvovirrat ja portfolionhallinta ​
  • Budjetointi​
  • Kehitä oikeita asioita, asiat oikein ja asiat nopeasti​
  • Mittaaminen​
  • Kohti ketterää organisaatiota​

Kurssilla tehdään erilaisia työpajaharjoituksia. Koulutus pidetään suomenkielellä, mutta materiaali on englanniksi.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen ketteryyden skaalaamisesta sekä arvo-ohjautuvista portfolioista, projekteista sekä kehittämisestä.

Koulutus sopii lisäksi erityisesti johtajille ja esimiehille sekä projekti- , portfolio- ja tuotepäälliköille sekä muille rooleille, jotka toimivat keskeisissä rooleissa viemässä organisaation muutosta kohti ketterää toimintamallia.

Vaikka pohjatiedot mm. Leanista, ketteryydestä sekä projektien ja tuotteiden hallinnasta ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa.

Tutustu kouluttajiin

Selaa muita Lean Agile -koulutuksia

Asiakaskohtainen koulutus?

Kiinnostuitko koulutuksesta, jonka järjestämme vain sinun yrityksellesi?

Pyydä tarjous!