Koulutuksemme

Loihde Advisoryn kokeneet asiantuntijat kouluttavat sinut ja sinun organisaatiosi digitalisaation edelläkävijäksi. Varaa oma paikkasi suosituista koulutuksistamme jo tänään!

Käytännönläheistä koulutusta alansa huipuilta

Valmennamme niin yksilöt, tiimit kuin organisaatiot ketteriin menetelmiin sekä tiedonhallinnan asiantuntijoiksi. Olemme kouluttaneet satoja henkilöitä koodarista kehitysjohtajaan ja koulutustemme asiakastyytyväisyys on korkea. Pidämme koulutuksia suomeksi ja englanniksi, niin yritysten kuin julkishallinnon henkilöille.

Julkisten koulutusten lisäksi järjestämme koulutuksia sekä työpajoja räätälöityinä suoraan yritysten tarpeiden mukaan. Kun samasta yrityksestä on osallistujia enemmän kuin viisi henkilöä, ovat nämä asiakaskohtaiset koulutukset ja työpajat yritykselle huomattavasti kannattavampia.

Järjestämme julkiset koulutuksemme yhteistyössä Oppia.fin, Tieturin sekä Ari Hovin kanssa.

Katso tulevat koulutuksemme

Jos haluat yrityksellesi oman koulutuksen, ota yhteyttä.

Kaipaatko asiantuntevaa puhujaa tapahtumaasi?

Loihde Advisoryn puheenvuorot alan tärkeimmissä tapahtumissa ovat olleet suosittuja. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat esiintyjää tapahtumaasi. Järjestämme myös omia aamiaisseminaareja datan, ketteryyden ja digitalisaation teemoista, joihin olet aina tervetullut.

Olemme pitäneet esityksiä mm. seuraavissa tapahtumissa

  • Talentum Information Management Summit Helsinki 2011 & 2014
  • Master Data and Enterprise Information Management Forum Berlin 2016
  • Data-analytiikka taloushallinnossa 2018
  • Agile Tampere 2020
  • Scan Agile 2020
  • Business Strategies in Digital Transformation 2020

Tapahtumistamme kerromme Facebook ja LinkedIn -sivuillamme sekä Twitterissä, joten ota kanavamme seurantaan.

Koulutuksemme

SAFe® sertifiointi -koulutukset

Järjestämme kaksipäiväisiä sertifiointikursseja Scaled Agile Frameworkista kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFesta tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta.

Koulutukset sopivat kaikille ketterää muutosta eteenpäin vieville sekä heille, jotka tukevat tiimien toimintaa osana ketteriä julkaisujunia. Myös roolit, jotka tarkentavat liiketoiminnan tarpeita sekä mahdollistavat tuotteen kehitysvirran jatkuvan tasaisen arvontuoton, saavat koulutuksista hyötyjä päivittäiseen työhönsä.

Julkiset koulutuksemme on saatavilla Oppia.fi:n sekä Tieturin kautta. Järjestämme koulutuksia myös asiakaskohtaisesti.

Lean-Agile toimintamallin koulutukset

Koulutamme sertifiointikoulutusten lisäksi yleisiä toimintamallin koulutuksia leanista ja ketterästä toiminnasta organisaatioille, yhdistyksille, tiimeille sekä eri rooleille. Loihde Advisoryn suosittujen kouluttajien johdolla osallistujat saavat käytännönläheistä oppia ja työkaluja päivittäiseen työhönsä.

Julkiset koulutuksemme ovat saatavilla Oppia.fi:n kautta. Järjestämme koulutuksia myös asiakaskohtaisesti, jolloin voimme räätälöidä sisällön tarpeenne mukaisesti.

Tutustu myös Loihde Advisoryn maksuttomiin webinaareihin oppia.fi:ssä.

Tiedonhallinnan koulutukset

Data ja sen hallinta ovat tänä päivänä tärkeämpää kuin kenties koskaan aikaisemmin. Kouluttaudu tulevaisuuden ammattilaiseksi Loihde Advisoryn kokeneiden asiantuntijoiden johdolla. Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita datan asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus käytännön dataprojekteista.

Julkiset koulutuksemme ovat saatavilla Ari Hovin ja Oppia.fi:n kautta. Järjestämme koulutuksia myös asiakaskohtaisesti, jolloin voimme räätälöidä sisällön tarpeenne mukaisesti.

Johtamisvalmennukset

Tarjoamme coaching palveluita niin johtajille, asiantuntijoille kuin tiimeille. Meillä on kokemusta coaching palveluiden tuottamisesta usealle eri toimialalle.

Johtamisvalmennuksen webinaariemme asiakastyytyväisyys on korkea.

Webinaarien lisäksi saat kauttamme syvempää yksilömuotoista johtamisen coachausta sekä ryhmille toteutetuja työpajoja räätälöityinä suoraan yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Johtavat kouluttajamme palveluksessasi!

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Asiakaskohtainen koulutus

Kiinnostuitko koulutuksesta, jonka järjestämme vain sinun yrityksellesi?

Pyydä tarjous!