Tervetuloa kursseille!

Loihde Advisoryn kokeneet asiantuntijat kouluttavat sinut ja organisaatiosi digitalisaation edelläkävijäksi. Varaa oma paikkasi suosituista koulutuksistamme jo tänään!

Yksilöille, tiimeille, organisaatioille

Valmennamme niin yksilöt, tiimit kuin organisaatiot ketteriin menetelmiin sekä tiedonhallinnan asiantuntijoiksi. Olemme kouluttaneet satoja henkilöitä koodarista kehitysjohtajaan ja koulutustemme asiakastyytyväisyys on korkea. Pidämme koulutuksia suomeksi ja englanniksi, niin yritysten kuin julkishallinnon henkilöille.

Julkisten koulutusten lisäksi järjestämme koulutuksia sekä työpajoja räätälöityinä suoraan yritysten tarpeiden mukaan. Kun samasta yrityksestä on osallistujia enemmän kuin viisi henkilöä, ovat nämä asiakaskohtaiset koulutukset ja työpajat yritykselle huomattavasti kannattavampia.

Master Data Management – tunnista ja hallitse ydintieto

28. – 29.9.2022 / Espoo

Master Data ja sen hallinta voi tuntua hankalalta ymmärtää ja vaikealta toteuttaa. Liiketoiminta ja IT puhuvat eri kieltä asian tiimoilta, eivätkä tehdyt toimenpiteet välttämättä kohtaa liiketoiminnan tarpeita. Näin ei pitäisi olla. Koulutuksesta saat kattavan peruskäsityksen Master Datasta ja sen hallintaan liittyvistä osa-alueista. Jaossa on monipuolisesti teoriaa, työkaluja ja esimerkkejä!

Ilmoittaudu koulutukseen

Seuraavat julkiset koulutuksemme

Toteutuva strategia – muutoksen johtaminen, Hoshin Kanri, OKR ja strateginen A3

15.8.2022 | Helsinki

Miksi yrityksen tulee uudistua? Miksi uudistumisen tulisi olla jatkuvaa? Miten uudistumisen pystyy juurruttamaan organisaatioon ja sen rakenteisiin? Millaista johtajuutta uudistumisessa tarvitaan? Tässä koulutuksessa haetaan vastauksia näihin kysymyksiin ja tarjotaan konkreettisia työkaluja jatkuvaan strategian kehittämiseen.

Jatkuvan oppimisen kulttuuri – kaizen, kunnioitus ja muutosalttius

29.8.2022 | Helsinki

Organisaation jatkuva oppiminen on erityisesti jatkuvaa yhdessä oppimista.  Ja kun organisaatio on aidosti oppiva organisaatio, se uskaltaa myös kokeilla. Koulutuksen tavoite on opastaa jokainen osallistuja jatkuvan yhdessäoppimisen filosofian ytimeen sekä erityisesti siihen, miten ja millä rakenteilla luodaan edellytykset tälle jatkuvalle oppimiselle ja ongelmien prosessoinnille. 

SAFe® 5 Product Owner / Product Manager with POPM Certification

29.8.2022 | ETÄKOULUTUS

Tällä käytännönläheisellä kahden päivän kurssilla opitaan, miten tuotepäälliköt ja tuoteomistajat toimivat Scaled Agile Framework® -viitekehyksessä. Osallistujat saavat tiedot ja taidot näissä rooleissa toimiakseen sekä työkaluja kehitysjonon hallintaan ja priorisointiin. Aikaisempi SAFe kokemus on hyödyksi, mutta ei pakollista.

Yhdessäohjautuvuuden perusteet – yksilö, merkityksellisyys ja mahdollistaminen

12.9.2022 | Helsinki

Me elämme enemmän ja enemmän sellaisessa maailmassa, jossa tarpeet muuttuvat yhä nopeammin. Tästä johtuen organisaatiot ovat muuttuneet entistä enemmän 'organismeiksi', jotka kykenevät muuttumaan, pitämään suuntansa ja olemaan joustavia. Koulutuksessa opitaan miten luoda aidosti yhdessä muutosaltis organisaatio ja mitä se vaatii niin ihmiskuvalta, arvoilta ja kulttuurilta.

Leading SAFe® 5 with SA Certification

19.9.2022 | ETÄKOULUTUS

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen Scaled Agile Framework® (SAFe®) -viitekehyksestä. Kurssilla opitaan miten tuetaan suuria toteutuksia ja nopeutetaan arvon tuottoa mm. systeemiajattelua, Leania, ketteryyttä ja DevOpsia hyödyntämällä. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

Value Stream Management – arvontuoton logiikka, standardi työ ja kompleksisuus

26.9.2022 | Helsinki

Muutos parempaan harvoin koskee vain yhtä organisaation osa-aluetta. Muutos asiakaskeskeiseen kulttuuriin vaatiikin koko organisaation ja koko arvovirran läpi leikkaava haastamista sekä kokeilujen kautta tapahtuvaa uudelleen määrittelyä, joissa ei ole varaa siiloihin, eristyneisyyteen ja saarekkeisiin.

Leading SAFe® 5 with SA Certification

6.10.2022 | REMOTE TRAINING

This course is for anybody who wants to understand the essentials around Scaled Agile Framework® (SAFe®). You will learn how to support large solutions and speed up value creation by utilizing Lean, System Thinking, Agile development DevOps and many others. The training doesn't require any previous knowledge from SAFe.

SAFe® 5 Scrum Master with SSM Certification

20.10.2022 | ETÄKOULUTUS

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen Scrum Masterin roolista Scaled Agile Framework® (SAFe®) -viitekehyksessä. Kurssilla opitaan Scrumin perusteet ja Scrum Masterin ominaisuudet sekä kuinka Scrum Masterit työskentelevät kohti tehokkaita iteraatioita ja hankkeen inkrementteijä (PI). Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

Leading SAFe® 5 with SA Certification

24.11.2022 | ETÄKOULUTUS

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen Scaled Agile Framework® (SAFe®) -viitekehyksestä. Kurssilla opitaan miten tuetaan suuria toteutuksia ja nopeutetaan arvon tuottoa mm. systeemiajattelua, Leania, ketteryyttä ja DevOpsia hyödyntämällä. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

SAFe® 5 Advanced Scrum Master with SASM Certification

29.11.2022 | ETÄKOULUTUS

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan Scrum Masterin roolista Scaled Agile Framework® (SAFe®) -viitekehyksessä. Kurssilla laajennetaan perspektiiviä Scrum Masterin rooliin sekä hyödynnetään SAFen periaatteita, Kanbania ja kehittämiskäytäntöjä työn virtauksen parantamiseen. Aikaisempi kokemus SAFesta ja Scrum Master roolista on hyödyksi, mutta ei pakollista.

Johtavat kouluttajamme palveluksessasi!

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin


Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.