Leading SAFe® with SA Certification

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kahden päivän kurssilla perehdytään ketterän arvojen ja periaatteiden kautta Scaled Agile Frameworkin toimintatapoihin ja menetelmiin, kun ketteryyden hyötyjä skaalataan tiimitasolta ylöspäin organisaatioissa.

Ilmoittaudu kurssille!

 

 

Kurssin sisältö

  • OSA1: Liiketoiminnan ketteryys digitaalisella aikakaudella
  • OSA2: Muutos ketteräksi johtajaksi
  • OSA3: Ketterät tiimit ja tekninen ketteryys
  • OSA4: Ratkaisujen rakentaminen ketterällä tuotekehityksellä
  • OSA5: Ketterien portfolioiden hallinta
  • OSA6: Muutoksen johtaminen
  • OSA7: SAFe Agilist (SA)

Kurssille osallistuminen valmistelee suorittamaan sertifiointitentin ja saamaan Certified SAFe® Agilist (SA) -sertifikaatin. Koulutamme niin suomen- kuin englannin kielellä. Lisätietoja kurssista: Scaled Agile Inc.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFen viitekehyksestä tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta. SAFen tarjoamista kursseista Leading SAFe sopii lisäksi erityisesti johtajille sekä muille ketterää muutosta eteenpäin vieville, joiden on tuettava tiimejä, hankkeita sekä portfoliohallintaa Lean-Agile transformaation aikana.

Vaikka pohjatiedot mm. Scrumista ja ohjelmistokehityksestä tai tuotteiden ja projektien hallinnoinnista ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Miksi kannattaa osallistua?

1

Kurssin jälkeen pystyt tukemaan organisaatiotasi ja sen kulttuuria ketterässä muutoksessa.

2

Ymmärrät mission ja vision merkityksen sekä johdon roolin Lean-Agile organisaation transformaatiossa.

3

Osaat kommunikoida muutostarpeista niin sidosryhmien kuin tiimien kanssa ja ymmärrät miten tuetaan suuria toteutuksia sekä nopeutetaan arvon tuottoa mm. systeemiajattelua, Leania, ketteryyttä ja DevOpsia hyödyntämällä.

4

Saat mukaasi konkreettisia työkaluja portfoliotyöskentelyyn ja priorisointiin sekä käytännön taitoja niin hankkeen inkerementin suunnitteluun kuin ketterien toimitusjunien tukemiseen ja koordinointiin.

Kysy Lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.