Koulutukset leanista ja ketteryydestä

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja menetelmäriippumattoman näkökulman ketteryyden keskeisiin periaatteisiin, menetelmiin, johtamiseen sekä yleisimpiin haasteisiin ja kehityksen mittaamiseen.

Kouluttaja tietää mistä puhuu. Ilmapiiri kurssilla oli loistava ja esimerkit oikeasta elämästä ovat aina paras osa kurssia!

Koulutamme asiakkaillemme myös näitä!

Ketteryyden bootcampit

Ketterän organisaation kehittäminen koskettaa koko organisaatiota ja muutosta ei voi etukäteen täysin suunnitella. Tarjoamme valmennusta, ketteryyden bootcampeja sekä yksittäisiä työpajoja palveluita niin johtajille, asiantuntijoille kuin tiimeille.

Ketterä tuoteomistajuus

Kuinka toimia tehokkaana tuoteomistajana? Tämän koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät miten kehitetään oikeita asioita, oikealla tavalla sekä nopeasti. Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen näkökulman asiakasarvon luomiseen ja validointiin.

Portfoliohallinta

Kehitysportfolio ei ole vain lista asioita, vaan portfolionhallinta on jatkuvaa tekemisen suunnittelua ja tasapainotusta: Mitä teemme juuri nyt? Mitä asioita ei pidä tehdä juuri nyt? Jotta reagointi muuttuvassa ympäristössä on riittävän nopeaa, portfolionhallinnan pitää olla jatkuvaa.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin


Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.