Master Data käytännössä

Master data ja sen hallinta kaikkine osa-alueineen tuntuu monesti hankalalta ymmärtää ja vaikealta toteuttaa. Liiketoiminta ja IT puhuvat eri kieltä asian tiimoilta eivätkä master datan hallitsemiseksi tehdyt toimenpiteet useinkaan kohtaa liiketoiminnan tarpeita. Näin ei pitäisi olla.

Tulevaisuuden markkinajohtajilta tulee löytyä edellytykset hallita dataa ja tuottaa siitä laadukasta tietoa liiketoiminnan johtamiseen!

Master Data Management – tunnista ja hallitse ydintieto

28. – 29.9.2022 / Espoo

Koulutuksesta saat kattavan peruskäsityksen Master Datasta ja sen hallintaan liittyvistä osa-alueista, niin datan laadun hallinnasta, Data Governancesta kuin liiketoimintahyödyistä, arkkitehtuuria unohtamatta. Jaossa on monipuolisesti teoriaa, työkaluja ja esimerkkejä!

Kuule oikean elämän esimerkkejä lukuisilta eri toimialoilta ja sovella omaan tekemiseen! Olipa organisaatiosi digiajan natiivi, valmistavan teollisuuden konkari, säädellyllä toimialalla toimiva yritys tai perinteisen palvelualan toimija, tässä koulutuksessa opitun tiedon ja työkalujen avulla voit parantaa Master Datan hallintaa organisaatiossasi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kurssin sisältö

  • OSA 1: Mitä master data on ja master datan hallinta (data management)
  • OSA 2: MDM:n liiketoimintahyödyt
  • OSA 3: Master datan määrittely ja standardointi
  • OSA 4: Master datan elinkaari ja prosessit
  • OSA 5: Master datan hallintamalli (governance)
  • OSA 6: Master datan arkkitehtuuri ja järjestelmät
  • OSA 7: Master datan laadun mittaaminen ja parantaminen

Kenelle koulutus sopii

Tämä kahden päivän koulutus sopii kaikille MDM-alueesta kiinnostuneille, niin liiketoiminnassa kuin IT:ssäkin, business analysteille, alueen esimiehille ja projektipäälliköille, MDM-vastaaville, arkkitehdeille, tietovarastoasiantuntijoille. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Miksi kannattaa osallistua?

1

Saat kattavan peruskäsityksen master datasta ja sen hallintaan liittyvistä osa-alueista, niin datan laadun hallinnasta, data governancesta kuin liiketoimintahyödyistä, arkkitehtuuria unohtamatta.

2

Saat teorian lisäksi työkaluja master datan hallinnan tekemiseksi.

3

Tiedät mitä tarvitaan master datan hallinnan eteenpäinviemiseksi omassa organisaatiossasi.

4

Saat käytännön esimerkkejä siitä, mitä master datan hallinnan eri osa-alueet tarkoittavat ja mihin ne vaikuttavat.

Kysy lisää!

Tero Laatikainen, palvelualueen vetäjä

Tero Laatikainen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.