Oppaita digitaalisen liiketoimintasi tehostamiseen

Julkaisemme liiketoimintalähtöisiä ja käytännönläheisiä oppaita, joiden avulla kehität digitaalista liiketoimintaasi. Oppaamme käsittelevät muun muassa ketterää kehitystä sekä sisällönhallintaa ja -tuotantoa.

Alansa parhaiden asiantuntijoiden neuvoja ja näkemyksiä yksissä kansissa

Kaikki oppaamme ovat kokeneiden asiantuntijoidemme kirjoittamia, ja saat niistä syventävää ja käytännönläheistä tietoa digitaaliselle liiketoiminnalle merkittävistä aiheista. Tutustu oppaisiin alta ja lataa yksi tai vaikka kaikki!

Kaikki oppaamme ovat sinulle täysin maksuttomia!

Tiedonhallinta

Opas kestävään tiedonhallintaan julkishallinnossa

Tiedonhallinnan laki uudistuu. Tämä opas antaa kokonaiskuvan toteutettavista muutoksista ja auttaa alkuun siinä työkokonaisuudessa, joka julkishallinnon yksiköissä on tehtävä 1.1.2021 mennessä.

Lataa tästä

Ketterä organisaatio

Ketterän kehityksen ostajan opas – onnistu sopimuksissa

Jos haluat tehdä IT-kehitystä ketterästi, tämä opas on sinulle. Oppaan avulla opit ymmärtämään, miksi ketterä kehittäminen vaatii lähestymistavan muutosta paitsi kehitystyössä myös sopimusten laatimisessa. Opas tarjoaakin käytännönläheisiä vinkkejä sopimusten neuvottelemiseen ja laatimiseen niin, että ne tukevat ketterää kehitystä mahdollisimman hyvin.

Lataa tästä

Monikanavainen sisällönhallinta

Opas monikanavaisen sisällönhallinnan ratkaisun valintaan

Sisällönhallintaa sanotaan digitaalisen liiketoiminnan sveitsiläiseksi linkkuveitseksi. Se mahdollistaa monikanavaisen asiakasdialogin ja optimoivat toimenpiteet, joilla parannat digitaalisen liiketoimintasi mittareita. Oppaan avulla voit valita organisaatiollesi sopivimman ratkaisun sisällönhallintaan ja parantaa asiakaskokemusta.

Lataa tästä

Opas sisällöntuottajalle – näin muutat kuva- ja videosisällön kanavariippumattomaksi

Kanavariippumattomasti tuotetulla sisällöllä luot saumattoman asiakaskokemuksen ja tehostat markkinointia. Sisällöntuottajan oppaamme kertoo käytännönläheisesti, miten tuotat monikanavaiseen julkaisuun mukautuvia kuvia ja videoita. Oppaasta löydät myös muun muassa ammattivalokuvaajan vinkkejä kanavariippumattomien kuvien ja videoiden tuottamiseen.

Lataa tästä

Ota yhteyttä

Etsitkö sopivaa asiantuntijaa tai haluatko keskustella palveluistamme? Kerro, kuinka voimme auttaa.

Ota yhteyttä