Opas sisällöntuottajalle – näin muutat kuva- ja videosisällön kanavariippumattomaksi

Tuija Riekkinen

Lataa nyt

Luo saumaton asiakaskokemus kanavariippumattomalla sisällöllä

Lataa nyt ilmainen opas, joka auttaa sinua tuottamaan monikanavaiseen julkaisuun mukautuvia kuvia ja videoita.

Kanavariippumattomasti tuotetulla sisällöllä luot saumattoman asiakaskokemuksen ja teet tehokasta markkinointia. Teknologia yksin ei riitä hallinnoimaan monikanavaisuuden haasteita, vaan tarvitset myös uudenlaista ajattelua sisällöntuotantoon.

Me Loihde Advisorylla olemme laatineet sinulle ilmaisen oppaan, johon olemme muun muassa koonneet ammattivalokuvaajan vinkkejä kanavariippumattomien kuvien ja videoiden tuottamiseen. Lisäksi esittelemme ja vertailemme erilaisia lähestymistapoja kuvien ja videoiden kanavariippumattomuuden saavuttamiseen.

Kenelle?

Opas on soveltuu opiskelumateriaaliksi sisällöntuottajille, digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisten tuotteiden kehittäjille, digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, yritysarkkitehdeille ja verkkokauppiaille.

Mihin tilanteeseen?

Jos tuotat monikanavaista sisältöä, kehität monikanavaista asiakaskokemusta, uudistat verkkosivuja, pohdit kokonaan uuden digitaalisen palvelun kehittämistä, suunnittelet investointeja sisältömarkkinointiin tai mietit nykyisen sisällönhallinnan teknologian uudistamista tai tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksia, tähän oppaaseen kannattaa tarttua!

Oppaan on kirjoittanut Loihde Advisoryn johtava konsultti Tuija Riekkinen, jolla on pitkä kokemus monikanavaisesta sisällönhallinnasta.

Lataa opas


Kysyttävää?

Tuija Riekkinen, Head of Omnichannel Content

Tuija Riekkinen