Opas monikanavaisen sisällönhallinnan ratkaisun valintaan

Tuija Riekkinen
Mikko Mustakallio

Lataa nyt

Haluatko parantaa asiakaskokemusta sisällönhallinnalla ja onnistua monikanavaisen sisällönhallinnan ratkaisun valinnassa?

Lataa nyt ilmainen monikanavaisen sisällönhallinnan opas, joka auttaa sinua analysoimaan organisaatiosi tarpeen sisällönhallinnan ratkaisulle ja laatimaan sisällönhallinnalle business casen.

Sisällönhallinta on kuin digitaalisen liiketoiminnan sveitsiläinen linkkuveitsi. Se mahdollistaa tehokkaasti monikanavaisen asiakasdialogin sekä monet optimoinnin toimenpiteet, joilla parannat digitaalisen liiketoiminnan mittareita.

Sisällönhallinnan tärkeyteen on havahduttu yhä vahvemmin nyt, kun asiointikanavien ja sisältöjen määrä on lähtenyt kasvuun. Hyvä monikanavainen asiakaskokemus lepää modernin sisällönhallinnan päällä, ja sisällönhallinnan ratkaisun valinta on yksi tärkeimmistä panostuksista yrityksen digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Me Loihde Advisorylla olemme laatineet sinulle ilmaisen liiketoimintalähtöisen oppaan asiakaskokemuksen parantamiseksi sisällönhallinnan avulla. Käytännönläheinen opas auttaa sinua analysoimaan organisaatiosi tarpeen sisällönhallinnan ratkaisulle ja laatimaan sisällönhallinnalle business casen.

Opas myös esittelee myös erilaisia sisällönhallinnan arkkitehtuurin malleja ja vertailee näiden mallien soveltuvuutta oppaassa esiteltäviin digitaalisen liiketoiminnan skenaarioihin.

Kenelle?

Opas on soveltuu opiskelumateriaaliksi esimerkiksi digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisten tuotteiden kehittäjille, digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, yritysarkkitehdeille ja verkkokauppiaille.

Mihin tilanteeseen?

Jos kehität monikanavaista asiakaskokemusta, uudistat verkkosivuja, pohdit kokonaan uuden digitaalisen palvelun kehittämistä, suunnittelet investointeja sisältömarkkinointiin tai mietit nykyisen sisällönhallinnan teknologian uudistamista, tähän oppaaseen kannattaa tarttua!

Oppaan ovat kirjoittaneet Loihde Advisoryn johtavat konsultit Tuija Riekkinen ja Mikko Mustakallio, joilla on pitkä kokemus sisällönhallinnasta.

Lataa opas


Kysyttävää?

Tuija Riekkinen, Head of Omnichannel Content

Tuija Riekkinen