Datapalveluiden koulutustarjonta

”Kouluttajamme ovat kokeneita datan asiantuntijoita, joita erityisesti on kiitetty käytännönläheisyydestä. Osallistujat ovat saaneet konkreettisia työkaluja datahankkeisiinsa ja koulutustemme asiakastyytyväisyys on korkea. Kurssiemme palautekeskiarvo on 4,5 asteikolla 1-5.”

– Tero Laatikainen, palvelualueen vetäjä

Kurssi ylitti korkealla olleet ennakko-odotukseni! Erittäin kattava, riittävän yksityiskohtainen ja käytännönläheinen käsittely MDM:n keskeisistä osa-alueista loogisessa järjestyksessä. Konkretiaa ja käytäntöä kytkettynä teoriaan!

I like the emphasis on connecting theory with practical examples.

Master Data Management – tunnista ja hallitse ydintieto

28.-29.3.2023 / Espoo

Master Data ja sen hallinta voi tuntua hankalalta ymmärtää ja vaikealta toteuttaa. Liiketoiminta ja IT puhuvat eri kieltä asian tiimoilta, eivätkä tehdyt toimenpiteet välttämättä kohtaa liiketoiminnan tarpeita. Näin ei pitäisi olla. Koulutuksesta saat kattavan peruskäsityksen Master Datasta ja sen hallintaan liittyvistä osa-alueista. Jaossa on monipuolisesti teoriaa, työkaluja ja esimerkkejä!

Ilmoittaudu koulutukseen

Johtavat kouluttajamme palveluksessasi!

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin


Kysy lisää!

Tero Laatikainen, palvelualueen vetäjä

Tero Laatikainen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.