Digitaalisten palveluiden kehitys

Haluatko digitaalisen liiketoimintasi kiihdyttäjäksi aidosti kestävän ja ketterän digitaalisen palvelun?

Loihde Advisoryn tunnustetulla yhdistelmällä teknologiaymmärrystä ja käyttäjäkeskeistä suunnittelua autamme sinua tuomaan digitaaliset palvelut liiketoimintasi olennaiseksi osaksi.

Näet osaamisemme hyödyt heti ensimmäisistä kehitysaskelista lähtien.

Valitse kumppaniksesi Loihde Advisory ja kasva kanssamme digitalisaation edelläkävijäksi.

Kansainvälisesti tunnustettua osaamista

Yhdistämällä dataohjautuvan palvelumuotoilun, modernin arkkitehtuurin ja oikein valitun teknologian voit kasvattaa digitaalista liiketoimintaasi ja ilahdutat asiakkaitasi uusilla kokemuksilla, palveluilla ja sisällöillä.

Pitkälle automatisoidut ja ketterät operatiiviset mallit tuovat liiketoimintaasi tehokkuutta ja vapauttavat organisaatiosi aikaa manuaalisista rutiineista itse liiketoiminnan tekemiseen ja kehittämiseen.

Kehittämispalvelumme pohjana on usean Nordic Top-100 organisaation arvostama osaamisemme tiedon- ja sisällönhallinnassa sekä niiden ympärille rakentuva arkkitehtuurin, teknologian sekä palvelukokemuksen suunnittelun saumaton yhdistelmä. Tämä tuottaa paremman asiakaskokemuksen end-to-end, koska huomioimme koko putken operatiivisen datan lähteestä aina loppukäyttäjän verkkokalvoille saakka.

Ainutlaatuisen liiketoimintalähtöinen otteemme auttaa viemään läpi suuretkin digipalvelu-uudistukset. Luomme palvelulle rakenteellisesti kestävän pohjan, jonka päällä hyödynnät tehokkaasti mm. AI/ML-ratkaisuja ja vastaat ketterästi myös tulevaisuuden asiakas- ja liiketoimintatarpeisiin.

Meillä on kokemusta sekä B2C- että B2B-liiketoiminnan verkkopalvelukehityksestä, myynnin ja markkinoinnin automaatioratkaisuista ja monikanavaisten ecommerce- ja sisällönhallinnan kokonaisuuksien läpiviemisestä myös vaativissa kansainvälisissä ympäristöissä.

Olemme tukenasi verkkopalvelun suunnitteluvaiheessa, toteutuksessa ja jatkokehityksessä.

Verkkopalvelun suunnittelu

Palvelu- ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Teknologiat ja kyvykkyydet

Arkkitehtuurisuunnittelu

Verkkopalvelun toteutus

Asiantuntijat tiimiisi

Dataohjautuvan organisaation verkkopalvelu-uudistus

Palvelumme

Palvelu- ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Loihde Advisory lähestyy verkkopalvelun liiketoiminnan ja käyttäjäkokemuksen suunnittelua kestävän kehityksen näkökulmasta. Meille käyttäjäkokemuksen muotoilu on enemmän kuin pintaa tai käyttöliittymiä – tuomme yhteen ymmärryksemme teknologiakyvykkyyksistä, laajan kokemuksemme monimutkaisien digitaalisten palvelukokemuksien suunnittelusta sekä ymmärryksen liiketoiminnan operatiivisten mallien optimoimisesta tehostamaan liiketoimintaasi.

Pyrimme maailmanluokan käyttäjäkokemuksen lisäksi siihen että:

 • Voit automatisoida perusylläpitoon liittyviä rutiineja
 • Pystyt palvelemaan jopa hyvin tarkasti rajattuja kohderyhmiä
 • Kartutat eksponentiaalisesti parempaa asiakasymmärrysdataa kuin nyt
 • Voit personoida käyttäjäkokemusta
 • Olet aidosti dataohjautuva

Sinä ymmärrät liiketoimintaasi, me autamme optimoimaan tavoitteiden saavuttamisen tuomalla dataohjautuvan, teknologiarealiteettejä ja mahdollisuuksia ymmärtävän digitaalisen käyttäjäkokemussuunnittelun avuksesi.

Tyypilliset digitaalisen kokemuksen suunnittelun vaiheet

Stategia- liiketoiminta ja konseptimuotoilu. Liiketoiminnan muutostarpeet, strategiset hankkeet ja uudistukset – autamme organisaatiotasi ymmärtämään mitä on tarpeen tehdä, miksi se on tarpeen tehdä, ja kuinka se olisi järkevää tehdä. Oli muutostarpeesi siis teknologia- tai järjestelmäuudistus, tai liiketoiminnan muutostarpeet, me olemme kumppanisi.

Tuote- ja palvelukehitys – autamme muotoilemaan skaalautuvat ja joustavat perustat palvelulle. Modernin asiakkaan odotukset oikea-aikaisesta, personoidusta ja saumattomasta käytöstä toteutuu monen osatekijän summana – järjestelmäkyvykkyyksistä, integraatioista, liiketoiminnan toimintamalleista koostuva yhtälö, jossa kaikkien palasten ymmärryksemme on avain saumattoman asiakaskokemuksen muotoilussa.

Palvelun jatkuva kehitys ja optimointi – autamme proaktiivisessa liiketoiminnan kehittämisessä ja muutostarpeiden tunnistamisessa analytiikalla kerättävän tiedon tehokkaalla hyödyntämisellä. Ydinosaamistamme on myös personointi ja muut asiakaskokemusta ja konversiota parantavat tekoälyratkaisut. Maailmanluokan kokemuksemme monimutkaisten kokonaisuuksien huomioonottamisesta palvelun jatkuvan kehityksen muotoilussa tuo organisaatiollesi lisäarvoa.

Teknologiat ja kyvykkyydet

Haluatko ottaa aimo harppauksen kohti älykkäämpiä, kaikkikanavaisia digipalveluita?

Maailmassa kehitetään jatkuvasti valtavilla kehityspanoksilla kilpailukykyistä, älykästä teknologiaa verkkopalveluiden toteuttamiseen. Siksi monen kyvykkyyden kehittäminen itselleen nollasta tai “scratchista” on usein perusteetonta tai hidasta. Kehityspanos kannattaa ennemmin käyttää valmiin, tarkoitukseesi parhaiten sopivan teknologian valintaan, integroimiseen ja käyttöönottoon tavalla, joka synnyttää uniikkia kilpailuetua.

Loihde Advisory on teknologiariippumaton toimija, jonka riippumattomuus syntyy koestetuista ratkaisumalleista sekä niihin istuvien teknologioiden vahvuuksien ja heikkouksien tuntemisesta. Kokonaisuuteen parhaiten soveltuvan teknologian kartoitus sekä huolellinen konsepti teknologian hyödyntämiseen vaatii aina sekä asiantuntemusta että kokemusta soveltamisalueen parhaista käytännöistä.

Olemme auttaneet kymmeniä erikokoisia organisaatioita tekemään onnistuneen teknologiavalinnan ja mahdollistaneet digitaalisen liiketoiminnan kiihdyttämisen ratkaisuilla, jotka kestävät aikaa ja alati muuttuvaa maailmaa.

Tunnemme hyvin teknologiat, joiden avulla kehität asiakkaillesi maailmanluokan verkkopalveluita, mm:

 • Sisällönhallinnan järjestelmät (Content Management System) (Headless, CMS, WCMS, ECMS) – esimerkiksi Contentful, Coremedia, WordPress
 • Asiakaskokemusalustat (Digital Experience Platform) (DXP) – esimerkiksi Optimizely (Episerver), Sitecore, Coremedia
 • Verkkokauppa-alustat (e-commerce) – esimerkiksi BigCommerce, Shopify
 • Reaaliaikainen suosittelu ja dialogin hallinta (Real Time Interaction Management) (RTIM) – esimerkiksi Pega, Adobe
 • Asiakaspolkujen optimointi (Journey Orchestration Engine, Next Best Action) (JOE, NBA)
 • Asiakkuudenhallinta (Customer Relationship Management, Customer Data Platform) (CRM, CDP)
 • Aineistonhallinnan järjestelmät (Digital Asset Management) (DAM)
 • Verkkoanalytiikka
 • Tuotetietojärjestelmät (Product Information Management) (PIM)
 • Tiedonhallinnan ja -yhdistämisen järjestelmät (Data Management Platform) (DMP)

Arkkitehtuurisuunnittelu

Luomme palvelulle rakenteellisesti kestävän arkkitehtuurin. Vankan perustan päällä hyödynnät tehokkaasti mm. AI/ML-ratkaisuja ja vastaat ketterästi myös tulevaisuuden asiakas- ja liiketoimintatarpeisiin. Suunnittelemme oikeat rakennuspalikat modernien verkkopalveluiden tuottamiseen ja integroimiseen osaksi liiketoimintasi prosesseja koordinoidulla tavalla, nopeudesta tinkimättä. Autamme valitsemaan kyvykkyyksien tuottamiseen parhaiten soveltuvat digitaaliset teknologiat.

Vahvuutemme on laaja-alainen osaamisemme ja kokemuksemme ratkaisusuunnittelusta, tiedonhallinnasta, sisällönhallinnasta, verkkokaupasta sekä monikanavaisten verkkopalveluiden suunnittelusta.

Erityisosaamistamme ovat seuraavat arkkitehtuurin alueet:

 • Yritys-/kokonaisarkkitehtuuri
 • IT- ja datastrategia
 • Kaikkikanavainen sisällönhallinta (omni-channel content management)
 • Digitaalisen asiakaskokemuksen hallinta (digital experience management)
 • Verkkokauppa ja digitaalinen markkinointi
 • Data-alustat ja analytiikka

Miksi Loihde Advisory?

Kansainvälisesti tunnustettua osaamista

Jokaisen kestävälle pohjalle rakennetun verkkopalvelun taustalla on huolellisesti mietitty sisällön- ja tiedonhallinta, missä Loihde Advisoryn osaaminen on kansainvälisestikin tunnustettua

Digitaalisen liiketoiminnan kiihdyttäminen

Loihde Advisoryn tekemän konseptisuunnittelun hyödyt näet heti ensimmäisistä kehityssprinteistä lähtien. Meidän kehittämän konseptin avulla tilaat työmaallesi monikäyttöisiä elementtejä lautakasojen ja naulalaatikoiden sijasta.

Pienemmät kehityskustannukset

Tavoittelemme aina ratkaisua, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen jopa ilman teknistä työtä ja ilman riippuvuuksia yhteen tekniseen toimittajaan.

Loihde Advisoryn kokeneet ammattilaiset ymmärtävät riippuvuudet käyttökokemuskonseptin ja taustalla toimivien järjestelmien välillä. Meille verkkopalvelun konsepti tarkoittaakin laajaa ymmärrystä siitä, mistä palasista asiakkaille näkyvä konsepti koostuu, miten verkkopalvelua ylläpidetään ja miten sen jatkokehitystä voidaan tehdä mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Riippumaton teknologia-asiantuntija

Kartutamme jatkuvasti teknologiaosaamistamme perehtymällä maailman johtavien teknologiatoimittajien ratkaisuihin ja toteuttamalla niiden avulla ratkaisuja asiakkaillemme.

Tunnemme hyvin mm. Contentfulin, Episerverin ja Coremedian teknologiat, mutta emme jälleenmyy ohjelmistoja.

Kaupallisesti Loihde Advisory on riippumaton toimija ja tavoittelemme aina parasta ratkaisua asiakkaallemme. Tunnemme hyvin myös avoimen lähdekoodin järjestelmät ja niiden hyödyt.

Kiinnostuitko?

Palvelu- ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Sakke Mustonen

Arkkitehtuuri ja teknologiakyvykkyydet

Mikko Mustakallio

Ota yhteyttä!