Welcome to data savvy community

Loihde Advisory on kokonaisvaltaisesti ajattelevien ammattilaisten yhteisö.

Avoimet työpaikat
Lupauksemme

Tulevaisuus rakennetaan datalla. Ihminen edellä.

Tervetuloa Loihde Advisoryyn. Olemme arvo-ohjattu organisaatio ja yhteisö, jonka kaikki jäsenet jakavat samat perusarvot. Elämme datasta ja olemme digitaalisen transformaation pioneereja. Olemme tiedolla johdetun ja asiakaskeskeisen tulevaisuuden tienraivaajia.

Oletko Sinä yksi meistä?

Olemme tunnettuja sillanrakentajia liiketoiminnan ja teknologioiden välissä. Meillä saat työkalut ja keinot siihen, että voit ohjata asiakkaasi datalähtöiseen tulevaisuuteen ja rakentaa organisaatiolle vaaditun muutoskyvykkyyden.

Voisiko Loihde Advisory olla uusi kotisi?

1

Hyvä työnantajuus: inhimillisyys, tasapaino ja hyvinvointi

 • Ihmiset tulevat meillä aina ennen teknologioita. Välitämme sinusta ja koko työyhteisöstämme ja teemme aina parhaamme kokonaisvaltaisen hyvinvointisi eteen.
 • Haluamme, että meillä työsi ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa, sillä se on sinun ja koko organisaatiomme etu. Saat aidosti merkityksellisiä etuja, jotka tukevat elämääsi ja auttavat sinua menestymään.
 • Arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet – meille voit tulla omana itsenäsi.
 • Sinua kuunnellaan ja mielipiteelläsi on väliä.
2

Arvostuksen, auttamisen ja osaamisen jakamisen kulttuuri

 • Vaalimme auttamisen ja yhteistyön kulttuuria, emmekä halua luoda sisäisiä kilpailuasetelmia tai titteleihin perustuvia urapolkuja. Molemminpuolinen luottamus itseemme, toisiimme ja asiakkaisiimme on koko olemassaolomme perusta. Olemme ammattilaisia alamme kärkipäästä.
 • Ylläpidämme ihmiskeskeistä kulttuuria, tuemme toisiamme ja jaamme ammattitaitoamme. Meillä et jää yksin, vaan aina voi pyytää apua – yhteisömme on tukenasi aina, kun sitä tarvitset.
 • Luotamme toisiimme. Meillä saat tehdä päätöksiä omakohtaisesti – oman näkemyksesi ja kokemuksesi pohjalta.
3

Yhteisön asiantuntijuus ja huippuosaajat sekä ammatillinen kehittyminen

 • Meillä pääset luomaan ja kehittämään syvällisesti sellaisia ratkaisuja ja kokonaisuuksia, joita ei voi kirjoista opetella. Tekemisen ja jakamisen kulttuurimme tukee sinua tässä.
 • Arvostamme osaamistasi ja tuemme asiantuntijuutesi kehitystäsi kaikissa urasi vaiheissa.
 • Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi siihen suuntaan, mikä tukee omaa intohimoasi ja ammatillista kasvuasi.
 • Pyrimme löytämään kanssasi kykyjesi, ammattitaitosi ja kunnianhimosi mukaisia haasteita sekä projekteja, joissa voit omalla osaamisellasi loistaa.
4

Holistinen ja puolueeton lähestymistapa, aidosti asiakkaan puolella

 • Saat olla aina aidosti asiakkaan puolella – ilman agressiivisia myyntitavoitteita, teknologiasidonnaisuuksia tai piilo-odotuksia (“hidden agendas”).
 • Tekemisemme vankkana pohjana on aina holistinen ajattelu ja yhteisömme monipuolisen asiantuntijuuden myötä saat olla osana muotoilemassa asiakkaillemme parasta ratkaisua.
 • Meillä tulet ratkaisemaan asiantuntijuudellasi ja osaamisellasi erilaisia haasteita sekä luomaan muutosta sekä menestystekijöitä asiakkaillemme – osana osaavaa yhteisöämme.

Tässä avoimet paikkamme

Työsuhde-etumme

työympäristö

Työympäristö

Saat valita sinulle parhaiten sopivat työvälineet. Etätyö on meille normaalia, vaikka toimistostamme onkin rakennettu meille viihtyisä kotipesä.

ihminen ja sydän

Elämä

Meillä saat kattavan terveydenhoidon, vakuutuksen niin työhön kuin vapaa-aikaan sekä hyvinvointia tukevat edut. Joustamme eri elämäntilanteiden mukaan.

timantti loistaa

Kehittyminen

Panostamme kehittymiseesi. Toimeksiantomme ovat haastavia, mutta tukenasi on koko yhteisömme voima. Lisäksi ihan perinteinen kouluttautuminenkin on meillä mahdollista.

Jäikö sinulle jotakin kysyttävää?

Tai haluasitko varmistaa jotakin ennen hakemista meille?

Jouni Saarenpää

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.

Jätä hakemuksesi meille jo tänään

Avoimet työpaikat