Scaled Agile Framework®

Autamme asiakkaitamme löytämään digikehitykselleen parempia toimintamalleja aina portfolionhallinnasta yksittäisiin ohjelmistokehitysprojekeihin ja rooleihin. Koulutuksiimme ovat osallistuneet niin johdon, liiketoiminnan, tuote- ja portfoliohallinnan kuin eri asiantuntijaroolien henkilöitä.

Järjestämme virallisia Scaled Agile Framework sertifiointikoulutuksia kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFesta tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta. Julkisten koulutustemme lisäksi järjestämme kursseja suoraan yritysten kanssa. Järjestämme koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Katso tulevat koulutuksemme

Scaled Agile Bronze Partner

Koulutamme asiakkaillemme myös näitä!

SAFe DevOps with SDP Certification

Jos haluat oppia miten yrityksen arvontuottoa voidaan nopeuttaa visualisoimalla, analysoimalla sekä parantamalla ohjelmistokehityksen toimitusputkea, on tämä koulutus sinulle. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta tai DevOpsista.

Lean Portfolio Management with LPM Certification

Tällä kurssilla saat tietoa käytännön työkaluista ja menetelmistä, jotka ovat tarpeen portfolion hallinnan toteuttamiseksi. Aiheina käsitellään mm. strategian tärkeyttä, investointien rahoitusta, ketterän portfolion hallintaan liittyviä aktiviteetteja ja leaniä hallintamallia.

SAFe for Teams with SP Certification

Tämän kurssin käytyäsi ymmärrät mikä on SAFe-viitekehyksen mukainen ketterä toimitusjuna ja miten ketterä kehitystiimi toimii sen osana käyttäen Scrum, Kanban ja eXtreme Programming(XP) -menetelmiä.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin


Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.