Scaled Agile Framework®

Autamme asiakkaitamme löytämään digikehitykselleen parempia toimintamalleja aina portfolionhallinnasta yksittäisiin ohjelmistokehitysprojekeihin ja rooleihin.

Järjestämme virallisia Scaled Agile Framework sertifiointikoulutuksia kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFesta tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta.

Olemme kouluttaneet yli 500 henkilöä SAFe® viitekehyksen osaajiksi

Koulutuksiimme ovat osallistuneet niin johdon, liiketoiminnan, tuote- ja portfoliohallinnan kuin eri asiantuntijaroolien henkilöitä. Olemme pronssitason Scaled Agile Partner.

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista, mistä johtuen koulutuksissamme kuullaan aina myös elävän elämän esimerkkejä.

Julkisten koulutustemme lisäksi järjestämme kursseja suoraan yritysten kanssa. Yritykselle se on kannattavaa, jos osallistujia enemmän kuin viisi henkilöä. Järjestämme koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Katso tulevat kurssimme Oppia.fi:stä tai pyydä tarjous yrityksellesi omasta koulutuksesta.

Ilmaiset webinaarit

Aloita ketterä muutosmatkasi webinaariemme tallenteiden parissa.

SAFe 5.0 uudet ominaisuudet

DevOps ja SAFe: tehokkuutta arvontuottoon

SAFe-muutosmatkan sudenkuopat

SAFe koulutuksemme

Leading SAFe with SA Certification

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFen viitekehyksestä. Kurssilla opitaan miten tuetaan suuria toteutuksia ja nopeutetaan arvon tuottoa mm. systeemiajattelua, Leania, ketteryyttä ja DevOpsia hyödyntämällä. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen SAFen viitekehyksestä tai ovat muutoin kiinnostuneita ketterän kehityksen skaalaamisesta. SAFen tarjoamista kursseista Leading SAFe sopii lisäksi erityisesti johtajille sekä muille ketterää muutosta eteenpäin vieville, joiden on tuettava tiimejä, hankkeita sekä portfoliohallintaa Lean-Agile transformaation aikana.

SAFe Scrum Master with SSM Certification

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää olennaisen Scrum Masterin roolista SAFen viitekehyksessä. Kurssilla opitaan Scrumin perusteet ja Scrum Masterin ominaisuudet sekä kuinka Scrum Masterit työskentelevät kohti tehokkaita iteraatioita ja hankkeen inkrementteijä (PI). Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita miten tiimejä tuetaan Scrumin hyödyntämisessä ja kuinka tiimit toimivat osana hankkeen inkrementtejä (PI).SAFen tarjoamista kursseista SAFe Scrum Master sopii lisäksi erityisesti Scrum Mastereille sekä projektipäälliköille sekä muille rooleille jotka edistävät ketterää muutosta yhdessä julkaisujunissa (ART) toimivien tiimien kanssa.

SAFe Product Owner / Product Manager with POPM Certification

Tällä käytännönläheisellä kahden päivän kurssilla opitaan, miten tuotepäälliköt ja tuoteomistajat toimivat SAFen viitekehyksessä. Osallistujat saavat tiedot ja taidot näissä rooleissa toimiakseen sekä työkaluja kehitysjonon hallintaan ja priorisointiin. Aikaisempi SAFe kokemus on hyödyksi, mutta ei pakollista.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita miten SAFessa hallinnoidaan kehitysjonoja ja hankkeita sekä tuetaan arvontuottoa. SAFen tarjoamista kursseista SAFe PO/PM sopii lisäksi erityisesti tuoteomistajille ja määrittelijöille kuin myös tuotepäälliköille, jotka haluvat saada paremman ymmärryksen hankkeen inkrementin ja iteraatioiden läpiviennistä. Yleisesti kurssista on hyötyä monille rooleille, jotka työssään tarkentavat tuotteen vaatimuksia ja tarkentavat liiketoiminnan tarpeita sekä mahdollistavat tasaisen virtauksen ja jatkuvan arvontuoton tuotteen kehitysvirrassa.

SAFe Advanced Scrum Master with SASM Certification

Haluatko syventää osaamistasi Scrum Masterin roolista SAFe -viitekehyksessä? Kurssilla laajennetaan perspektiiviä Scrum Masterin rooliin sekä hyödynnetään SAFen periaatteita, Kanbania ja kehittämiskäytäntöjä työn virtauksen parantamiseen. Aikaisempi kokemus SAFesta ja Scrum Master roolista on hyödyksi, mutta ei pakollista.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita miten SAFen periaatteet, systeemitajattelu sekä fasilitointi voi parantaakseen tiimien toimintaa ketterissä julkaisujunissa (ART). SAFen tarjoamista kursseista SAFe Advanced Scrum Master sopii lisäksi erityisesti Scrum Mastereille, esimiehille, ketterille valmentajille sekä muille rooleille jotka tukevat tiimejä ketterässä muutoksessa osana ketteriä julkaisujunia.

Lean Portfolio Management with LPM Certification

Haluatko ymmärtää olennaisen Lean-agile portfolion hallinan kehittämisestä yrityksessä?. Kurssilla osallistujat saavat tietoa käytännön työkaluista ja menetelmistä, jotka ovat tarpeen portfolion hallinnan toteuttamiseksi. Aiheina käsitellään mm. strategian tärkeyttä, investointien rahoitusta, ketterän portfolion hallintaan liittyviä aktiviteetteja ja leaniä hallintamallia.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää leanin portfolion hallinnan perusteet ja kuinka ne on totetutettu SAFe-viitekehyksessä. SAFe-koulutuksista Lean Portfolio Management on erityisesti sopiva johdolle ja henkilöille, jotka vastaavat portfolion hallinnasta, budjetista ja hallintotavoista.

SAFe DevOps with SDP Certification

Tällä kahden päivän kurssilla opitaan miten voidaan nopeuttaa yrityksen arvontuottoa visualisoimalla, analysoimalla sekä parantamalla ohjelmistokehityksen toimitusputkea. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta tai DevOpsista.

Koulutus on saatavilla vain asiakaskohtaisena. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

SAFe for Teams with SP Certification

Tällä kahden päivän kurssilla opitaan mikä on SAFe-viitekehyksen mukainen ketterä toimitusjuna ja miten ketterä kehitystiimi toimii sen osana käyttäen Scrum, Kanban ja eXtreme Programming (XP) -menetelmiä. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta SAFesta.

Koulutus on saatavilla vain asiakaskohtaisena. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asiakaskohtainen koulutus?

Kiinnostuitko koulutuksesta, jonka järjestämme vain sinun yrityksellesi?

Pyydä tarjous!