SAFe® Product Owner / Product Manager with POPM Certification

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä käytännönläheisellä kahden päivän kurssilla perehdytään ketterän ajatusmaailman kautta tuoteomistajan ja tuotepäällikön rooliin Scaled Agile Framework ympäristössä.

Ilmoittaudu kurssille

Kurssin sisältö

  • OSA1: Tuoteomistajana / tuotepäällikkönä SAFe organisaatioissa
  • OSA2: Valmistautuminen PI-suunnitteluun
  • OSA3: PI-suunnittelun johtaminen
  • OSA4: Iteraatioiden läpivienti
  • OSA5: Hankkeen inkrementin (PI:n) läpivienti
  • OSA6: SAFe Product Owner / Product Manager (POPM)

Kurssille osallistuminen valmistelee suorittamaan sertifiointitentin js saamaan Certified SAFe® Product Owner / Product Manager (POPM) -sertifikaatin. Kurssi pidetään suomen kielellä, mutta materiaali ja tentti ovat englanniksi. Lisätietoja kurssista: Scaled Agile Inc.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita miten SAFessa hallinnoidaan kehitysjonoja ja hankkeita sekä tuetaan arvontuottoa. SAFen tarjoamista kursseista SAFe PO/PM sopii erityisesti tuoteomistajille ja määrittelijöille sekä tuotepäälliköille, jotka haluvat saada paremman ymmärryksen hankkeen inkrementin ja iteraatioiden läpiviennistä. Yleisesti kurssista on hyötyä monille rooleille, jotka työssään tarkentavat tuotteen vaatimuksia ja tarkentavat liiketoiminnan tarpeita sekä mahdollistavat tasaisen virtauksen ja jatkuvan arvontuoton tuotteen kehitysvirrassa.

Vaikka pohjatiedot mm. Leanista, ketteryydestä, SAFesta ja tuotteiden sekä projektien hallinnoinnista ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Miksi kannattaa osallistua?

1

Pystyt hyödyntämään SAFen toimintatapoja työskennellessäsi eri sidosryhmien kanssa.

2

Ymmärrät tasaisen kehitysvirtauksen sekä jatkuvan arvontuoton tärkeyden.

3

Saat mukaasi konkreettisia työkaluja tuotepäällikön ja tuoteomistajan rooleissa toimimiseen.

4

Saat käytännön taitoja kehitysaihioiden, kyvykkyyksien, toiminnallisuuksien ja käyttäjätarinoiden kirjoittamiseen sekä priorisointiin.

Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.