SAFe® Scrum Master with SSM Certification

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin. Tällä kahden päivän kurssilla perehdytään ketteryyden ja Scrumin perusteiden kautta Scrum Masterin vastuisiin ja käytäntöihin, kun kun toimitaan SAFen viitekehyksessä.

Ilmoittaudu kurssille

Kurssin sisältö

  • OSA1: Johdatus Scrumiin SAFe viitekehyksessä
  • OSA2: Scrum Master -roolin ymmärtäminen
  • OSA3: PI suunnittelun kokeminen
  • OSA4: Iteraation fasilitointi ja läpivienti
  • OSA5: Hankkeen inkrementin (PI) päättäminen
  • OSA6: SAFe Scrum Master (SSM)

Kurssille osallistuminen valmistelee suorittamaan sertifiointitentin ja saamaan Certified SAFe® Scrum Master (SSM) -sertifikaatin. Kurssi pidetään suomen kielellä, mutta materiaali ja tentti ovat englanniksi. Lisätietoja kurssista: Scaled Agile Inc.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita miten tiimejä tuetaan Scrumin hyödyntämisessä ja kuinka tiimit toimivat osana hankkeen inkrementtejä (PI). SAFen tarjoamista kursseista SAFe Scrum Master sopii lisäksi erityisesti Scrum Mastereille sekä projektipäälliköille sekä muille rooleille jotka edistävät ketterää muutosta yhdessä julkaisujunissa (ART) toimivien tiimien kanssa.

Vaikka pohjatiedot mm. ketteryydestä, Scrumista sekä sovelluskehityksen prosesseista ja parhaista käytännöistä ovat osallistujille eduksi, ne eivät ole pakollisia. Koulutus sopii sekä yritysten että julkishallinnon henkilöille.

Kouluttajamme

Loihde Advisoryn kouluttajat ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemusta erilaisista projekteista, rooleista ja organisaatioista. He ovat käytännönläheisiä alansa tunnustettuja asiantuntijoita, joilta osallistujat ovat kokeneet saaneensa käytännön hyötyjä ja konkreettisia työkaluja omaan työhönsä.

Kouluttajamme ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan ja muutaman vuoden aikana koulutuksemme ovatkin saavuttaneet huikean suosion.

Tutustu kouluttajiin

Miksi kannattaa osallistua?

1

Koulutuksen jälkeen pystyt työskentelemään Scrum Masterina ja hyödyntämään SAFen toimintamalleja organisaatiossasi.

2

Ymmärrät palvelevan johtajuuden tärkeyden ja valmentajan roolin jatkuvan parantamisen tiellä.

3

Saat mukaasi konkreettisia työkaluja iteraatioiden läpivientiin ja tiimien tukemiseen.

4

Osaat fasilitoida tiimin tapahtumia iteraatioiden ja hankkeen inkrementtien (PI) aikana.

Kysy lisää!

Tuuli Pesonen, Head of Training & People Development

Tuuli Pesonen

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle takaisin.