Johdatus Scrumiin

Kesto: 2 päivää.

Mitä nopeammin maailma ympärillä muuttuu, sitä tärkeämpää on kyky reagoida muutoksiin nopeasti, mutta järjestelmällisesti. Kun organisaatiot sisäistävät ketteryyden periaatteet ja käytännöt, ne reagoivat nopeammin yllättäviin tilanteisiin.

Tässä koulutuksessa perehdytään ketteryyteen, sen historiaan sekä Scrumin viitekehyksen arvoihin ja käytäntöihin. Koulutuksessa syvennytään myös kehitystiimin, tuoteomistajan ja Scrum Masterin rooleihin ja tehdään runsaasti harjoituksia.

Jos haluat yrityksellesi oman koulutuksen, ota yhteyttä.

Kurssin sisältö

Pääteemat

  • Mitä on ketteryys
  • Scrum viitekehys
  • Scrum simulaatio

Läpikäytäviä aiheita:

  • Ketterän historia, arvot ja periaatteet
  • Mitä on Scrum ja Empiirinen prosessiohjaus
  • Scrum viitekehys (roolit, tapahtumat, tuotokset)
  • Tuotteen kehitysjonon työstö (tehtävien priorisointi, koon arviointi ja pilkkominen)

Kurssilla tehdään erilaisia työpajaharjoituksia. Koulutus voidaan pitää joko suomeksi tai englanniksi. Materiaalit ovat kuitenkin aina englanniksi.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Scrumin hyödyntämisestä. Koulutus sopii erityisesti heille, jotka edistävät ketterää muutosta organisaatioissa yhdessä tiimien kanssa tai toimivat osana ketterää tiimiä.

Kouluttajamme

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ketteryyden asiantuntijoita, jotka ovat saaneet erinomaista palautetta opetustaidoistaan sekä asiantuntevuudestaan. Kouluttajamme ovat keränneet vuosien käytännön kokemuksen erilaisista projekteista, rooleista sekä ketteristä tiimeistä ja organisaatioista. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä sekä tiimejä ketteriin menetelmiin ja koulutustemme osallistujat ovat kokeneet saaneensa konkreettisia hyötyjä ketteriin toteutuksiinsa.

Tutustu kouluttajiin

Selaa muita Lean Agile -koulutuksia

Asiakaskohtainen koulutus?

Kiinnostuitko koulutuksesta, jonka järjestämme vain sinun yrityksellesi?

Pyydä tarjous!