Talent Talk – ratkaisukeskeinen keskusteluohjelma

Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan meitä arvostetaan erityisesti ratkaisukeskeisyydestämme. Ratkaisukeskeisyyttä tavoittelemme myös videoillamme, joissa asiantuntijamme keskustelevat ajankohtaisista aiheista liiketoiminnan ja IT:n alueilta.

#3 Tehokkuus

Kolmannessa Talent Talk -jaksossa lean agile -asiantuntijamme Reni Waegelein ja Anna Virolainen puhuvat tehokkuudesta. Sekä Anna että Reni ovat kokeneita liiketoiminnan, työskentelytapojen ja prosessien kehittäjiä ja antavat harjaantuneisuutensa näkyä keskustelussa: Miten yritykset voivat parantaa tehokkuuttaan? Mitkä ovat tärkeimmät asiat tehokkuuden mittaamisessa ja miten priorisoidaan järkevästi? Mitä tehokkuushyötyä lean ja ketteryys tuovat yrityksille ja miksi portfolionhallinta on erityisen tärkeä työkalu?

#2 Tietosuoja ja ketteryys

Toisessa Talent Talk -jaksossa tietosuojapalveluitamme vetävä Sini Vartiainen ja Lean Agile -asiantuntijamme Anna Virolainen keskustelevat tietosuojasta ja ketteryydestä. Miten tietosuojatekemisen ja kehittämisen yhteensovittaminen onnistuu organisaatiossa ja mikä niitä yhdistää?

Mitä tarkoittavat kulttuuri ja struktuuri tietosuojassa? Entä miten tietosuoja juurrutetaan osaksi organisaation kaikkea tekemistä?

#1 Onko SAFe ketterä?

Ensimmäisessä Talent Talk -jaksossa Lean- ja Agile-asiantuntijamme Reni Waegelein ja Anna Virolainen kysyvät, onko SAFe ketterä.

Oletko samaa vai eri mieltä? Keskustelua jatkamme sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #TalentTalk!