Data governance -asiantuntija

Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

Data governance -asiantuntija, tule meille!

Uitko syvällä datassa? Koetko myös, että datan ei pidä antaa kasvaa vapaana, vaan uskot sen määrätietoiseen hallintaan? Uskotko meidän laillamme “ensin data, sitten digi” –ajatukseen? Jos vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Haemme joukkoomme kokenutta Data Governance -osaajaa, viemään asiakkaidemme datan hallinnan (-mallin) uudelle tasolle. Me uskomme, että digitaalinen tuottavuus ja transformaatio voivat rakentua vain laadukkaan ja hyvin hallitun datan päälle – ketteryyden vaatimuksia väheksymättä!

Mitä odotamme sinulta?

 • Laajaa ymmärrystä datan hallinnan alueesta kokonaisuutena.
 • Syvällistä, käytännön hankkeiden tuomaa osaamista tiedon hallintamalleista, niiden suunnittelusta, käyttöönotosta ja käytännön pyörittämisestä
 • Vahvaa käytännössä hankittua osaamista useista muista datan hallinnan osa-alueista, esimerkiksi master datan hallinta, tietomallinnus, datan laatu, tietovarastointi, raportointi, analytiikka tai integraatiot.
 • Vähintään viisi vuotta kokemusta liiketoimintalähtöisistä datan hallinnan tehtävistä.
 • Hyviä fasilitointi- ja esiintymistaitoja
 • Kykyä toimia ketterästi liiketoiminnan ja IT:n välissä: katsomme eduksi aiemman konsultointikokemuksen tai taustan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.
 • Arvostamme julkisten pilvialustojen tuntemusta (AWS, Azure, Google Cloud) tai vähintään halua kehittyä niiden asiantuntijaksi.
 • Osaaminen tiedon laatu-, MDM- tai muista datatyökaluista (esim. Profisee, Informatica, Experian, Talend, Collibra, Pandas profiling) ei ole pahitteeksi.
 • Kokemus liiketoiminta- ja prosessikehittämisestä tai tietoarkkitehtuurityöstä on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Loihde Advisory on yksi Pohjoismaiden johtavista datanhallintaloista. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja ratkaisuja datanhallinnasta ja data-alustoista aina kehitykseen ja operointiin. Voit näin ollen myös syventää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. Meillä voit kehittyä datamaailman seuraavaksi tähdeksi!

Jos lisäksi arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.
 • Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista).
 • Työvälineet valintasi mukaan.
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, terveys- ja vapaa-ajan vakuutukset.
 • Ehdottomasti yhden alan parhaista näköalapaikoista (toimistoltamme voit nähdä hyvällä säällä aina merelle saakka)!

Lue myös periaatteistamme ja meistä työpaikkana.

Kuulostaako hyvältä? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova hakemus otsikolla ”data governance -asiantuntija” alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jobs.loihdeadvisory.fi@loihdeadvisory.com.


Tiedustelut tehtävästä

Kea Kangas-Lång, palvelualueen vetäjä, datan hallinta

Kea Kangas-Lång

Hae paikkaa