Datan hallinnan konsultti

Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

Datan hallinnan ammattilainen, etsimme sinua!

Uitko syvällä datassa? Uskotko meidän laillamme “ensin data, sitten digi” -ajatukseen? Jos vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme kasvavaan konsulttitaloomme kokeneita datan hallinnan ammattilaisia, joilla on timanttisen asiaosaamisen lisäksi myös hyvät fasilitointi- ja esiintymistaidot sekä kokemusta liiketoimintalähtöisistä datan hallinnan tehtävistä.

Mitä odotamme sinulta?

-Laajaa ymmärrystä datan hallinnan alueesta kokonaisuutena.

-Syvällisempää osaamista datan hallinnan jostakin osa-alueesta. Ydinosaamiseesi voi kuulua esimerkiksi master datan hallinta, data governance, tietomallinnus, datan laatu, tietovarastointi, raportointi, analytiikka tai integraatiot.

Vähintään viisi vuotta kokemusta liiketoimintalähtöisistä datan hallinnan tehtävistä.

Kykyä toimia ketterästi liiketoiminnan ja IT:n välissä: katsomme eduksi aiemman konsultointikokemuksen tai taustan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.

-Arvostamme julkisten pilvialustojen tuntemusta (AWS, Azure, Google Cloud) tai vähintään halua kehittyä niiden asiantuntijaksi.

Ei ole pahitteeksi, jos sinulla on osaamista tiedon laatu-, MDM- tai muista datatyökaluista (esim. Profisee, Informatica, Experian, Talend, Collibra, Pandas profiling).

-Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta liiketoimintaja prosessikehittämisestä tai tietoarkkitehtuurityöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jos arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamisellejokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.

Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista).

Työvälineet valintasi mukaan.

Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikuntaja kulttuurisetelit, terveysja vapaa-ajan vakuutukset.

Ehdottomasti yhden alan parhaista näköalapaikoista (toimistoltamme voit nähdä hyvällä säällä aina merelle saakka)!

Lue myös periaatteistamme ja meistä työpaikkana.

Kuulostaako hyvältä? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova hakemus otsikolla ”Datan hallinnan konsultti” joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jobs.loihdeadvisory.fi@loihdeadvisory.com.


Tiedustelut tehtävästä

Tero Laatikainen, Director Data & Analytics Services

Tero Laatikainen

Hae paikkaa