Loihde Advisory työpaikkana

Me Loihde Advisorylla haluamme olla alamme huipulla vielä 20 vuodenkin kuluttua. Siksi panostamme jatkuvasti koulutuksiin ja ammattitaidon ylläpitoon. Jaamme osaamistamme toinen toisillemme ja jalostamme sitä yhdessä asiakkaidemme hyväksi.

Tule mukaan yhteisöön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään haastavien tehtävien ja ammattitaitoisten kollegojen parissa.

Onko Loihde Advisory sinun paikkasi?

Liittyessäsi porukkaamme pääset osalliseksi kaikesta seuraavasta:

Huippukollegat ja oma tutor auttavat kehittymään

Olemme alamme parhaita osaajia ja keskuudessamme elää kannustava jakamisen kulttuuri. Autamme toinen toisiamme, ja neuvoja ja vinkkejä voit helposti kysyä joko yhteisissä tapaamisissamme tai Slackissa. Lisäksi jokaisella on oma nimetty tutor, joka auttaa ammatillisessa kehittymisessä ja toimii tukena ja olkapäänä työelämän tyrskyissä. Osaavien kollegoiden seurassa jokaisen oma osaaminen kasvaa jatkuvasti.

Monipuoliset projektit

Projektimme ovat yleensä suuria ja kompleksisia hankkeita, joissa riittää haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä kokeneellekin tekijälle. Pääsemme myös jatkuvasti hankkimaan ja hyödyntämään uusia taitoja ja teknologioita.

Parhaat työvälineet ja koulutusmahdollisuudet

Loihde Advisorylla jokainen saa itse päättää, millä laitteilla työskentelee – voit valita Macin tai PC:n, iPhonen tai Androidin. Pakettiin kuuluu luonnollisesti myös internet-yhteys kotiin sekä muut tarvikkeet sujuvaan töiden tekemiseen.

Henkilökohtaisen vuotuisen koulutusbudjetin käytämme haluamallasi tavalla ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi järjestämme jatkuvasti yhteisiä koulutuksia ajankohtaisista aiheista ja menetelmistä.

Vietämme suuren osan työajasta asiakkaillamme, mutta huolehdimme samalla Loihde Advisory -hengestä

F2F-perjantait

Kokoonnumme kuukausittain yhdeksi perjantai-iltapäiväksi omalle toimistollemme, käymme läpi yhteisiä asioita, ajankohtaisia aiheita, projektikuulumisia sekä sparraamme toisiamme. Tarjolla on aina pientä purtavaa ja joskus hiukan suurempaakin, kuten kokin paikan päällä grillaamia burgereita.

Juhlat ja tapahtumat

Vaikka olemme aikuisten ihmisten työpaikka, mekin juhlimme. Emme ihan viikoittain, koska toipuminen vie aikansa, mutta meille riittävän usein. Vuosittaisiin perinteisiimme kuuluvat mm. yhteinen viikonloppumatka ja kesäjuhlat, joihin avecitkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Harrastustoiminta

Juhlien lisäksi järjestämme noin joka toinen kuukausi mielenkiintoisia vapaa-ajan tapahtumia, joista pönötys on kaukana. Olemme käyneet retkeilemässä ja herkuttelemassa kokin avotulella valmistamalla ruoalla Nuuksiossa, katsomassa Susijengin korispeliä, teatterissa, maastopyöräilemässä, konserteissa sekä kokanneet porukalla sadonkorjuuaterian.

Toimiva, viihtyisä toimisto

Muutimme 2017 uuteen, toiveidemme mukaan täysin remontoituun toimistoon. Tiloihimme kuuluvat yhteisöllinen avokonttori säädettävillä työpöydillä, kahvio, hiljainen siipi sekä neukkareita ja puheluhuoneita. Taukoviihdettä ja rentoutusta tarjoavat mm. pöytäfutis ja -lätkä sekä kattoterassi. Lisäksi toimistollamme on ammatillinen kirjasto, jonka valikoimaa laajennamme jatkuvasti. Ja niin, meillä on myös todella hyvää kahvia.

Kattavat vakuutukset ja työterveyshuolto

Perustyöterveyden lisäksi Loihde Advisory tarjoaa työntekijöilleen laajan terveysturvan, vapaa-ajan vakuutuksen, matkavakuutuksen sekä vuosittaisen hammashoitobudjetin.

Lounas- ja virike-edut

Tämä nyt on melko lailla itsestäänselvyys, mutta Loihde Advisory tarjoaa työntekijöilleen myös lounasedun sekä virike-edun kulttuuririentoja ja urheilua varten. Toimistotalossamme on lisäksi hyvin varusteltu kuntosali käytettävissämme.

Kysy lisää!

Mikko Meriluoto, rekrytointi

Mikko Meriluoto