Pilviarkkitehti

Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae paikkaa

Pilviarkkitehti, etsimme sinua!

Haluatko kaventaa kuilua teknologisen ja organisatorisen kehitysnopeuden välillä ja työskennellä matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokainen tiimin jäsen on osa ykkösketjua?

Me Loihde Advisorylla autamme asiakkaitamme rakentamaan digitaalisen ajan menestystarinoita ja etsimme nyt kasvavaan huipputiimiimme kokeneita ja aikaansaavia pilviarkkitehtejä toteuttamaan digitalisaatiota ja datan hyödyntämistä tukevia hankkeita.

Tehtäviisi kuuluu pilvialustoihin pohjautuvien data-, tekoäly- ja analytiikkaympäristöjen suunnittelua, jatkuvaa kehittämistä ja toimivuudesta vastaamista yhdessä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Roolissasi seuraat myös pilvialueen teknologioiden kehitystä ja pystyt pitämään asiakkaamme ja meidät pilviympäristöjen kehityksen kärjessä.

Vankan kokemuksesi sekä teknisen ja kaupallisen toimintaympäristön tuntemuksesi ansiosta osaat auttaa asiakkaitamme siirtymisessä kustannustehokkaaseen ja joustavaan pilvi-infrastruktuuriin. Lue esimerkki toteuttamastamme palvelun siirrosta pilveen täältä!

Mitä odotamme sinulta?

Ammattilaisena varmasti tiedät, mitä sinun tulee osata tehtävässä menestyäksesi, mutta tässä vielä meidän näkemyksemme keskeisestä osaamisestasi:

 • Vahva osaaminen ja kokemus pilvialustojen hyödyntämisestä (Azure, AWS, Google Cloud) sekä yhden tai useamman skripti- tai ohjelmointikielen hallinta
 • Datan käsittely ja dataputkien rakentaminen jollakin ohjelmointikielellä (esim. Python)
 • Käytännön kokemus Data Platform / Analytical Platform -alueen suunnittelu- ja toteutusprojekteista
 • Ymmärrys koko datan hallinnan ketjusta; kokemus datan mallinnuksesta, tietovarastoinnista ja tietokannoista sekä ymmärrys datan hyödyntämisen mahdollisuuksista
 • Tietoturvan ja käyttäjänhallinnan ymmärrys sekä muuta ympäristön ammattimaiseen hallinnointiin liittyvää osaamista
 • Kykyä hallita kokonaisuuksia monitoimittajaympäristössä
 • Erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista
 • Kiinnostusta siihen, miten asiakkaan liiketoimintaa voidaan kehittää ja kasvattaa tiedon avulla (tiivis yhteistyö liiketoiminnan kanssa on sinulle luontainen tapa edetä kohti yhteistä tavoitetta) sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet sekä vastata niihin

Arvostamme myös:

 • Analytiikka– ja BIosaamista (esim. PowerBI)
 • Perusteellista ymmärrystä mikropalvelu-, kontti- sekä serverless-teknologioista, jatkuvista palveluista ja DevOps- sekä automaatiotyökaluista
 • Kokemusta datan mallinnuksesta, tietovarastoinnista, tietokannoista sekä tietokantaohjelmointiosaamista (esim. SQL)
 • Halua itsensä kehittämiseen ja uteliaisuutta uusien teknologioiden oppimiseen ja soveltamiseen
 • Alan sertifikaatteja

Mitä tarjoamme sinulle?

Jos arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tehostetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla. Kannustamme myös alan sertifikaattien suorittamiseen.

Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamisellejokaiselle parhaiten sopivalla tavalla.

Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista).

Työvälineet valintasi mukaan.

Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikuntaja kulttuurisetelit, terveysja vapaa-ajan vakuutukset.

Ehdottomasti yhden alan parhaista näköalapaikoista (toimistoltamme voit nähdä hyvällä säällä aina merelle saakka)!

Lue myös periaatteistamme ja meistä työpaikkana.

Kuulostaako hyvältä? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä meille osaamisestasi ja kokemuksestasi kertova hakemus otsikolla ”Pilviarkkitehti” joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jobs.loihdeadvisory.fi@loihdeadvisory.com.


Tiedustelut tehtävästä

Tero Laatikainen, Director Data & Analytics Services

Tero Laatikainen

Hae paikkaa