Yritys

Luomme digitaalisen aikakauden menestystarinoita. Yhdistämme datan, pilviteknologian, toimintamallit ja kokemuksen asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuvoimaksi.

LÖYDÄ ASIANTUNTIJA

Loihde Advisory on osa Loihde-konsernia

Loihde-konserni on digipalveluiden ja turvallisuuden palveluyhtiö, joka rakentaa asiakkaille digitaalisia ratkaisuja sekä suojelee heitä tietoturva- ja muilta turvallisuusriskeiltä. Konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta: turvaratkaisut sekä digitaalinen kehittäminen, johon myös Loihde Advisory kuuluu.

Loihteen juuret ulottuvat vuoteen 1882 ja tänään Loihde on 750 asiantuntijan työyhteisö, jossa keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaat, joita varten työtä tehdään, että oma henkilöstö, joka on menestyksen rakentaja. Tämä tiivistyy sloganissa Ihmiset edellä vuodesta 1882.

Tutustu perheeseemme:

Loihde-konserni

Loihde Advisoryn sisaryritykset

Loihde Analytics
Loihde Factor
Loihde Trust

Kokemusta ja näkemystä digitaalisten ratkaisujen muotoiluun

Me Loihde Advisoryssa olemme joukko ratkaisumuotoilijoita, joiden suunnittelutyön jälki näkyy digitaalisissa palveluissa ympäri maailman. Teemme työtämme riippumattomina teknologioiden tai työkalujen toimittajista, joten pystymme suunnittelemaan ratkaisut täysin asiakkaidemme liiketoiminnan lähtökohdista ja heille parhaalla tavalla.

Loihde Advisoryn asiakastyytyväisyys

Loihde Advisory numeroina

2007

Perustamisvuosi

8 M€

liikevaihto 2020

65

asiantuntijaa

63

NPS-suositteluindeksi (-100 - 100)

Periaatteemme

Ratkaisuhakuisuus ikoni

Ratkaisuhakuisuus

Olemme aktiivisia, itseohjautuvia ja eteenpäin katsovia ammattilaisia, joilla on taito ja tahto ratkaista haastavimmatkin ongelmat. Uskomme kokonaisvaltaiseen ajatteluun, kokeiluihin ja jatkuvaan oppimiseen etsiessämme parhaita ratkaisuja ja teknologioita asiakkaillemme.

Kuunteleminen ikoni

Kuunteleminen

Olemme aidosti kiinnostuneita aiheista ja ihmisistä, joiden parissa työskentelemme. Edistämme avointa keskustelua ja luomme aitoa yhteistyötä eri osapuolten välille. Kuuntelemme aktiivisesti eri näkemyksiä ja keräämme myös palautetta työmme jäljestä.

Rehellisyys ikoni

Rehellisyys

Olemme vilpittömiä, avoimia ja uskallamme tarvittaessa nostaa esille myös vaikeat asiat. Pidämme lupauksemme, kannamme vastuumme ja seisomme sanojemme ja tekojemme takana. Myönnämme myös rohkeasti, jos huomaamme olevamme väärässä.

Lojaalisuus ikoni

Lojaalisuus

Olemme lojaaleja toisillemme sekä asiakkaillemme. Pyrimme pitkäikäisiin kumppanuuksiin ja arvostamme jatkuvuutta. Toimimme aina asiakkaamme parhaaksi.

Kokemus

Uskomme, että todellinen asiantuntijuus ja näkemyksellisyys syntyvät kokemuksesta. Olemme käytännönläheisiä, alamme ykkösosaajia, jotka ovat aina valmiina kehittämään itseään. Matkallamme huippuammattilaisiksi nojaamme vertaisoppimiseen, kokemusten jakamiseen ja kovaan työhön.

Tuloksellisuus ikoni

Tuloksellisuus

Olemme tavoitteellisia ja tähtäämme konkreettisiin liiketoimintahyötyihin. Suunnittelemme asiakkaidemme ratkaisut kestävää kasvua ja pitkän tähtäimen kannattavuutta ajatellen. Tulokset mittaamalla osoitamme saavutetun hyödyn.

Miten kaikki alkoi?

Vuonna 2007 Tomi Bergman, Mikko Meriluoto ja Mikko Mustakallio yhdistivät voimansa. Vuosien yhteistyö erilaisissa konsultointiprojekteissa oli osoittanut, että he jakoivat yhteisen näkemyksen siitä, millaista apua suuret yritykset tarvitsevat IT-hankkeissaan. Miehet tekivät rohkean päätöksen – ja niin syntyi Talent Base, josta tuli myöhemmin Loihde Advisory ja osa Loihde-konsernia.

Tutustu historiaamme aikajanalla

Tarinoita ratkaisumuotoilijoista

Timo Karsisto

Timo on työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa ketterissä projekteissa. Hänen mielestään tärkeintä ratkaisumuotoilijan työssä on kestävien ja riittävän yksinkertaisesti toteutettujen ratkaisujen suunnitteleminen.

Lue koko tarina