Canon Oy ja Talent Base Oy yhteistyöhön digimuutoksen tuloksellisen ja nopean toteuttamisen mahdollistamiseksi

Canon ja Talent Base aloittavat yhteistyön tiedonhallinnan strategian, prosessien ja ratkaisujen suunnittelussa asiakkaille. Tavoitteena on yhdistää molempien yritysten vahvuudet asiakkaiden kilpailukyvyn parantamiseksi ja toimittaa entistä suorituskykyisempiä liiketoimintatiedon hallinnan ja hyödyntämisen palveluita.

canon-talent-base

Kuvassa vasemmalta katsoen: Sami Masala (Talent Base), Harry Nyström (Canon), Tomi Bergman (Talent Base) ja Pekka Pulkkinen (Canon)

Jotta organisaation sisäisiä sekä ulkoisia tietovirtoja voidaan valjastaa yrityksen strategisten tavoitteiden tueksi, tarvitaan enenevässä määrin laaja-alaista informaatioarkkitehtuurien ja digitaalisten palvelumallien osaamista sekä visiota tiedon elinkaaren hallintaan.

”Tiedon arvon kasvattaminen vaatii ketterän yhdistelmän teknologiaa, asiantuntemusta ja joustavia palvelumalleja. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen informaationhallinnan asiantuntijatuntijayritys Talent Basen kanssa palvellaksemme laajaa asiakaskuntaamme entistä tehokkaammin ja vauhdittaaksemme asiakkaidemme digitaalista muutosta. Talent Base tuo vankkaa ja tunnustettua osaamista täydentämään Canonin tiedon arvon ekosysteemiä”, arvioi Canonin Tiedon- ja prosessienhallinnan liiketoimintayksikön johtaja Pekka Pulkkinen.

Talent Basen mukaan yhteistyö antaa mahdollisuuden tarjota entistä kokonaisvaltaisempia palveluita asiakkaille.

”Canon tarjoaa useita mielenkiintoisia organisaatioiden digitaalista tehokkuutta optimoivia ratkaisuja, joiden käyttämisellä on saavutettavissa merkittäviä toiminnan hyötyjä. Asiakkaat hyödyntävät toiminnassaan yhä enemmän liiketoimintatietoa, ja on hienoa, että saamme tuoda oman erityisosaamisemme juuri liiketoimintatiedon, sisältöjen ja prosessien hallintaan ja digitalisoitumiseen. Tämä auttaa meitä myös jatkokehittämään omaa palvelutarjontaamme”, sanoo Talent Basen toimitusjohtaja ja osakas Tomi Bergman.

Digi-investoinnit eivät tutkimusten ja asiakaskokemustemme mukaan tuota tavoiteltuja hyötyjä. Sovellukset, tieto ja ihmiset ovat edelleen hämmästyttävästi omina siiloinaan, jolloin liiketoiminnan tuottavuus ei toteudu tavoitellusti. Voittavassa pelisuunnitelmassa digitaaliset sisällöt yhdistyvät liiketoiminnan ydintietoihin ja ne tuodaan helposti hyödynnettäviksi läpi organisaation toimintojen.

”Digitaalisen pelisuunnitelman avulla analysoidaan informaation nykytila, määritellään tavoitetila ja tehdään toteutettava muutossuunnitelma. Näin saadaan selkeät pelimerkit digimuutoksen tulokselliseen toteuttamiseen teemalla sanoista tekoihin”, kiteyttää Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström.

Kysy lisää, Talent Base Oy:
Tomi Bergman
Puh. 0400 940 740
etunimi.sukunimi@talentbase.fi

Kysy lisää, Canon Oy:
Pekka Pulkkinen
Puh. 010 5446 161
etunimi.sukunimi@canon.fi

Canon Oy

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka toimii noin 120 maassa ja työllistää lähes 19 000 ihmistä. Canon tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntijapalveluita. Canon on edelläkävijä myös ammattitulostamisen ratkaisuissa. Vuonna 1937 perustettu Canon on ollut kuvantamisen johtohahmo jo 80 vuotta.